VIDEO - En fantastisk "dansker dag" i Falsterbo

Atterupgaards Delorean og Selina Solberg Vittinghus

Atterupgaards Delorean og Selina Solberg Vittinghus

5 års klassen

Et mulehår skilte dagens vinder svenske Sofie Lexner med Inoraline W e. Johnson/Admiral som vinder med 78,086% efterfulgt af Selina Solberg Vittinghus med den UVM aktuelle Atterupgaards Delorean. Parret slutter med 78,025%. Nyd deres tur herunder. 

Sanne Henningsen med Bad Girl W slutter som nr. 9. Også UVM aktuelle Anne Tronsegaard og Delizia slutter sidst i feltet i dag som nr. 12.

På et opslag på Facebook skriver Anne: "Så er Delizia på vej hjem fra en fantastisk lærerig tur - første gang udenlands 🇸🇪. Mange dage med et hav af indtryk, hvor det desværre for turen i finalen idag havde sat sine spor - Delizia var træt og overvældet, men gjorde hvad hun kunne. Hun er og bliver en stjerne."

6 års klassen

I suveræn stil tog svenske Pernille André Hokfelt og hingsten Total Hope sig også af dagens final i Folksam Open med en sejr på imponerende 77,905%. Falsterbo stævnet her er jo endelig udtagelse for de ekvipager som skal repræsentere Sverige i Ermelo, og her må Total Hope og Pernilla naturligvis nu være selvskrevne. Patrik Kittels rytter Malin Wahlkamp-Nilsson som jo var i toppen med to bl.a. Honnaisseur SJ jo var den hest hun havde med til torsdagens clinic til hingstekåringen i Herning, kommer vi ikke til at se for Sverige i Ermelo, da de begge er tysk registrede.  

Eneste dansker i 6 års finalen var UVM reserve ekvipagen Michala Damm-Frydenberg med Zippo M.I. som blev flot placeret som nr. 5 i finalen med 70,429% og en tur uden tekniske fejl. En super spændende hest at følge i fremtiden. 

7 års klassen

Den indledende 7 års klasse blev med DV dominans, hvor Jacob Nørby Sørensen med Ellegaardens San Droneur (73,238%) sejrede foran Michael Søgaard med Jukebox (73,048%). Begge ekvipager er jo udtaget til at repræsentere Danmark til UVM i Ermelo i starten af næste måned - og er begge naturligvis klar til finalen på lørdag. 

Carina Cassøe Krüth med Red Diamant som også er i UVM truppen blev i dag placeret som nr. 11 og desværre ikke videre til finalen. Andreas Larsen med Springborgs Dunkelball slutter som nr. 13 og Christine Marie Senger med Baccara B slutter som nr. 18.

Photo credit: Thomas Bisgaard.