Super flot international senior Grand Prix debut til 20-årige Victoria Vallentin med Ludwig der Sonnenkönig

Victoria E. Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig til DM 2018 - photo credit: Thomas Bisgaard

Victoria E. Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig til DM 2018 - photo credit: Thomas Bisgaard

1. kvalifikation flot i hus

Et særdeles flot DM for unge Victoria Vallentin udløste en billet til den danske bruttotrup frem mod VM i Tryon, men ekvipagen var så nye på senior niveauet at de stadig havde deres internationale debut til gode. Det betød at der skulle findes mindst to egnede stævner, hvor ekvipagen skulle forsøge at opnå den manglede kvalifikation, for at de måtte ride et evt. VM for Danmark. 

In order to qualify for participation at the 2018 FEI World Dressage Championships, Athletes and Horses must have attained (as a combination) a result of at least 66% attributed by the Ground Jury and by any two different FEI 5* Dressage Judges, of a nationality other than that of the Athlete, in a Grand Prix at two different CDI3*/4*/5*/CDI-W or CDIO events during the qualification period. (until 13 August, FEI)

Den første kvalifikation ✅

29 startende ekvipager i dagens CDI4 Grand Prix med kvalifikation til søndagens Grand Prix Special.

En slut score på 70,696% i dagens CDI4 Grand Prix klasse i Leudelange i Luxemburg, kun overgået af amerikanske Steffen Peters med Suppenkasper som fik 74,239%, betød at den første kvalifikation til VM var i hus. 

Set på den detaljerede pointgivningen leverede ekvipagen en teknisk fejlfri tur, som bestemt må siges at være godkendt i det selskab. Derudover holdt ekvipagen også flere meget rutinerede og stærke ekvipager bag sig. Imorgen har ekvipagen starttid kl. 16.35 som Grand Prix Specialens sidste ekvipage. 

Se resultatet af hele klassen her.