Youngster Cup skudt i gang på Vilhelmsborg

image_123923953.JPG

På førstedagen til Danish Derby Horse Show var en af Danmarks smukkest beliggende ridebaner i gården på Vilhelmsborg shinet op til dressurfest. 

På resultattavlen kunne det umiddelbart godt se ud som om top ekvipagerne red meget ens, men der var tydeligt forskel uanset placeringsrækkefølgen som var korrekt.

Anne Sofie Aaen og den smukke velgående 6-årige vallak Fürsten-Flame efter Fürstenball - Weltmeyer viste en super flot og harmonisk tur i dejlig naturlig balance og med godt flow hele vejen. Der indløber et par mindre spændingsfejl under vejs, men generelt en nydelig præsentation i en flot og naturlig form med god og rolig kontakt. 

Efter turen fortalte Anne Sofie at Fürsten-Flame lige var til den friske side og så opstår der et par fejl, men en hest som er fantastisk at arbejde med og som jo bare viser overskud som jo helt sikkert bliver endnu mere værdifuldt senere i uddannelsen. Samtidig glæder Anne Sofie sig over at have en kvalitetshest som Fürsten-Flame i stalden, og glæder sig jo ekstra over han er hendes egen.

Generelt viste alle 5 damer i toppen af dagens klasse rigtig god ridning med veluddannede kvalitets ungheste. 

Nu venter Youngster Cup finalen på søndag, hvor de 10 bedste 6 års heste er klar sammen med de 5 bedste 7 års heste.

image_6483441.JPG