Dufour giver clinic, Kittel er tilbage som testrytter og 4-stjernet international dressur

DV LOGO.jpg

Alt sammen en del af programmet når dørene åbnes for 40 års jubilæet til Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, som finder sted fra 6. til 10. marts 2019

Masser af titler, kæmpe erfaring og stadig blot 26 år gammel

Danmarks absolut bedste dressurrytter gennem de seneste år hedder Cathrine Dufour, hun er 26 år og sammen med sin 15-årige vallak Atterupgaards Cassidy har de sat Danmark og dansk ridning på det helt store internationale verdenskort.

Parret ligger lige nu nr. 4 på FEI World Ranking kun overgået af Isabell Werth med to heste og amerikanske Laura Graves. En mindre skade holdt desværre ekvipagen ude af VM sammenhængen i Tryon, men Cathrine melder heldigvis at Cassidy lynhurtigt var tilbage i let træning, så alle fans og dressurelskere kan godt glæde sig til at se dem tilbage på banerne.

I 2019 udgaven af torsdag aftens clinic i Herning, vil Cathrine Dufour være hende som fører ordet fra midten af arenaen.

Cathrine Dufour - photo credit: H2R

Cathrine Dufour - photo credit: H2R

Giver erfaringer videre

Tidligere i år introducerede Cathrine Dufour, DufourClub, og her er målet bl.a. at give guldkorn videre til de næste stjerner.

Et par af Cathrine´s store forbilleder har altid været de skarpe damer Isabell Werth og Charlotte Dujardin, men hun har savnet at kunne "stjæle” lidt fra dem under vejs, eller at de måske ville fortælle lidt mere fra deres egen måde at træne og ride konkurrence på.

To ekvipager i arenaen

Det foreløbige program vil være med en første del af clinic´en hvor Cathrine har to ryttere med i arenaen, hvor hun vil prøve at forklare overfor publikum hvilke teknikker og finesser hun forsøger at give sine ryttere frem mod de enkelte delmål sammen med hesten.

Selv i sadlen

Mens anden del bliver med Cathrine selv i sadlen, hvor hun under vejs vil vise og fortælle hvordan hun bygger sin træning op, og samtidig vise nogle de udfordringer som hun løber ind i til dagligt i sadlen.

Så der er lagt op til en aften hvor publikum får mulighed for at suge til sig fra en af Danmarks mest succesfulde dressurrytter gennem tiderne.

Cathrine Dufour glæder sig rigtig meget til opgaven, og er klar til at dele ud af “guldkorn” når der traditionen tro afholdes clinic torsdag aften i Herning, sponseret af Skagen Fondene.


Patrik Kittel under Unghestechampionatet 2018 - photo credit: H2R

Patrik Kittel under Unghestechampionatet 2018 - photo credit: H2R

Patrik Kittel er tilbage som testrytter til Unghestechampionatet

Successen fra foråret i år med den svenske internationale Patrik Kittel i sadlen som testrytter i Blue Hors Unghestechampionatet bliver en gentagelse i 2019 udgaven.

Patrik Kittel er en fantastisk formidler og en rytter med en super indfølingsevne. Han gav både publikum og de unge heste en super god oplevelse og en fair bedømmelse under testningen i 2018.

Den success har Dansk Varmblod valgt at gentage, og Kittel har takket ja til at komme tilbage til Unghestechampionatet, og glæder sig rigtig meget til igen at kunne afprøve nogle af Dansk Varmblods absolut bedste 5 års heste.

Kittel vil ligesom i år også være at finde i andre sammenhænge i løbet af Herning-dagene.


CDI4* dressur

Den internationale dressur er også blevet en del af hingstekåringen i Herning, og er blevet taget rigtig godt imod af både publikum, ryttere og sponsorer.

Det betyder at Dansk Varmblod i 2019-udgaven har fået opgraderet stævnet fra CDI3* til CDI4*. Opgradering er sket i form af ekstra opbakning fra både Ecco og Blue Hors fortæller en særdeles tilfreds direktør Casper Cassøe Krüth.

HUSK BILLETSALGET START 1. OKTOBER