Severo og Fiontini med rigtig flot Grand Prix i Esbjerg i dag

Fiontini og Severo Jurado Lopez - photo credit: H2R

Fiontini og Severo Jurado Lopez - photo credit: H2R

Severo gør klar til Tokyo sammen med Fiontini

75,133% var bestemt ikke overbetalt fra de 3 dommere i dag. Det er skønt at se den udtryksfulde og velgående hoppe bevare alle sine kvaliteter også på Grand Prix niveauet med de sværest øvelser. Severo rider med vanlig ro og overblik, og giver sig tid til at gøre hver øvelse færdig, det er en fornøjelse at følge. Parret leverede en fejlfri tur, med en lille uoverensstemmelse inde i den 2. piaffe tur hvor Fiontini svare let igen i et enkelt trin i piaffen, og generelt er der stadig en del flere point at hente, så det lover bestemt godt for fremtiden.

Nu kan vi bare glæde os til at følge ekvipagen internationalt, og det ville jo være en fantastisk oplevelse hvis Severo vælger at debuten skal være til CDI4 stævnet i forbindelse med Dansk Varmblods hingstekåring i Herning - vi krydser fingre.

Anna Kasprzak og Rock Star bliver nr. 2 med 73,267%. Ekvipagen leverer en fejlfri tur med god energi og udtryk. Det bliver helt sikkert også en sæson hvor vi vil se Anna international med både Rock Star og Quarton, da de jo skal “erstatte” Pepe.

Nanna Merrald og Sådan Que kæmper lidt med serierne og i dag var det etterne som ikke ville lykkedes, men ellers en stærk tur med god udtryk og dejlig balance. Changementet efter den frie galop smutter desværre også.

En ny ung ekvipage på Grand Prix niveauet er 11-årige Chadunno med Camilla Ahler Pedersen. Parret har startet Grand Prix nogle gange sidste år. Turen i dag er i god balance og med et nydeligt billede. Der indløber lidt ærgerlig fejl i etterne i dag.

Adrenalin Firfod og Helene Melsen kæmper desværre i dag med lidt for mange småfejl under vejs, og slutter som nr. 10 ud af de 16 ekvipager. Det var tydeligt at Adrenalin følte sig bedre tilpas i Inter II programmet i går.

Det var gensyn med den succesfulde avlshingst Skovens Rafael og Lotte Skjærbæk. Desværre var Rafael ikke helt enig med Lotte i piaffe turene i dag og det blev selvfølgelig dyrt.

Se resultatet af hele klassen her.