Ny i den danske A-trup Carina Cassøe Krüth

Nyhed på DRF i dag

Landstræner i dressur Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Team Manager Dressage Elite Helle Trolle Krasnik holder træningssamling den 10. og 11. januar i de flotte rammer på Blue Hors ved Randbøl. Samlingen er for de fem ryttere, der lige nu udgør A-truppen i dressur, og hver rytter deltager med to heste. I løbet af de kommende måneder kan der komme ændringer og tilføjelser i truppen, og den endelige A-trup offentliggøres i foråret på baggrund af ekvipagernes aktuelle form og resultater.

Deltagere ved samlingen:

Anna Kasprzak / Quarton og Rock Star
Agnete Kirk Thinggaard / Atterupgaards Orthilia og Blue Hors Zatchmo
Carina Casssøe Krüth / May-Day Graftebjerg og Heiline's Danciera
Cathrine Dufour / Atterupgaards Cassidy og Bohemian
Daniel Bachmann Andersen / Blue Hors Don Olymbrio og Blue Hors Zepter (Blue Hors Zack er ikke med til samlingen, men hingsten er selvfølgelig også med i A-truppen)