Carina Nevermann Torup og Soda Pop sørgede for Dannebrog til tops i Stockholm igen i dag

Carina Nevermann Torup og Soda Pop

Carina Nevermann Torup og Soda Pop

Løbende H2R kommentarer:

Carina Nevermann Torup og Soda Pop med flot trav tur, god skridt tur, i galoppen indløber der nogle spændinger i pirouetterne og koreografien bliver lidt urytmisk at følge i galopturen. Gode serier. Parret fører lige nu før de sidste to ekvipager.

Michael Søgaard og Slæbækgårds Santino leverede en stærk kür, eneste lille tekniske fejl er et "tag selv" changement efter den første øgning. Godt udtryk i trav turen i god balance, gode serier på buet spor, pirouetterne kunne godt være vist med lidt mere samling.

Lisbet Seierskilde og Jonstrupgårdens Cocio viste en god Inter I kür med kun et par enkelte tekniske udfordringer. Det var tydeligt at det enorme stadion i Stockholm gav lidt ekstra spændinger under vejs i dag. (7 - 69,600%).

Screen+Shot+2019-06-14+at+19.05.59.jpg