5 års suveræn power hoppe Victoria´s Secret

Top timing

Victoria´s Secret medbringer så meget power og #jegvilfremiverden energi, så man som tilskuer kommer til frem på stolen for at være med. 

Den store imponerende hoppe med de lange skarpt spidsede ører bliver præsenteret på flotteste vis af Anna Kasprzak. Det er tydeligt at der er mere at se på end Vicky lige plejer at se, men det lader Anna sig ikke mærke med og fører rutineret den unge hest trygt gennem turen - top rytter timing.

Og som Vicky´s tidligere rytter Beatrice Buchwald fortæller efterfølgende, så har Vicky og hende jo kun fejret deres succesture sammen i udendørs sæsonen. 

10 i trav og 10 i kapacitet taler jo for sig selv, og men knap helt afspændt skidt til 8,5 i dag er der stadig plads til forbedring til trods for en samlet topscore på 9,56.

Severo Jurado Lopez viser sammen med Grand Galaxy Win hvorfor han bl.a. er en rytter med så stor succes. Da parret enterer er det både med en noget spooky men også very fresh Grand Galaxy, hvor man får tanken om han mon kommer rundt når klokken har ringet. Selvom banen ikke bliver helt "fyldt ud" oppe hos dommerne under vejs, så kommer Severo helt ubesværet rundt som om der nærmest ingen problemer var inden starten - det er ganske enkelt top rytter timing når det er allerbedst.

Betina Jæger Jensen og hoppe Flora kommer også på banen i et lidt opstemt/hot humør, men Betina har også rutinen, og får brugt tiden inden starten optimalt. Men da hun laver en overgang til skridt, kan man ikke undgå at få tanken at her kunne det godt blive rigtig svært i programmet. Men nej Betina har styr på situationen og scorer 9,0 i skridten. Måske kan man spore lettelsen hos teamet efter turen. Ihvertfald endnu engang top rytter timing.

Se resultatet af klassen her. De 8 bedste er klar til finalen, mens yderligere 2 ekvipager følger fra torsdagens trøstfinaler.