Vincent Maranello og Thomas Sigtenbjerggaard vinder 6 års trøstfinalen

To 6 års finalister fundet

Koncentrationen var markant forbedret hos den kraftfulde Vincent Maranello e. Zack/Future Cup i dagens trøstfinale. Knap helt stilstand i indridningsparaden. Speciel trav turen var med klar forbedring, mens også skridten var god i dag. I galoppen bliver han derimod noget hot, og det kniber med at Thomas kan få lov at give hjælpen. Derfor mislykkedes det 2. changement også og Thomas må tage ham helt op og komme med changementet på ny. En hest med en super kapacitet for fremtiden. 

Bøgegårdens Santiago e. Soliman de Hus / Wesley med Silje Bakken får vist en solid tur med rigtig god kvalitet i galopturen og skridt turen. Det kniber momentvis lidt med at holde den flotte form i traven. En nydelig præsentation hvor hingsten er fint med sin rytter. 

Blue Hors Veneziano og Daniel Bachmann bliver iflg. H2R uretmæssigt "snydt" for en finaleplads i dag. Ekvipagen viser en trav tur for Veneziano er tydeligt mere afspændt. I parade med tilbagetrædning, venter Daniel rutineret på at Veneziano står helt stille før han beder om tilbagetrædningen. Flot øvelse med eftergiven på tøjlen hvor Veneziano bliver flot i form og selvbæring. Det første changement er med god kvalitet og flot gennemsprunget, mens det andet er en smule foran hjælpen. Desværre er 8,620 ikke nok til en finaleplads. 

Se resultatet af klassen her.