Sidste afdeling af Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationen er i Nürnberg

Kvalifikationsklassen til finalkvalifikationen blev vundet af Ingrid Klimke med Geraldine. Da ekvipagen allerede er kvalificeret til finalen som finder sted i Frankfurt i midten af december, må man antage at Klimke bare bruger stævnet her til at pudse formen lidt af, idet hun også har Franziskus med til start, hvor hun i dag blev nr. 3. Franziskus er også allerede kvalificeret til finalen. 

Derimod er dagens nr. 2 Damon´s Satelite med Jil-Marielle Becks endnu ikke kvalificeret, og set ud fra dagen indledende klasse et meget strækt kort til den sidste finaleplads. Damon´s Satelite går med masser af power og super balance hele vejen. Stort og smidigt gående i alle 3 gangarter med højkvalitet og uden svagheder. 

Placeret som nr. 4 blev Kira Wulferding med hingsten For Romance. En flot tur med en meget opmærksom og udtryksfuld herre, som lytter til sin rytter hele vejen. I skridtturen mangler man den sidste afspændthed, da den frie skridt mangler mere frihed. Super flotte galoppirouetter med fantastisk sit og det flotte udtryk i afviklingen af galopspringene. og i det hele taget flot balance og super skøn kontakt som Kira Wulferding altid er garant for med hendes unge heste. 

Se resultatet af klassen her.  

Feltet talte også to DV heste, nemlig den 9-årige vallak Robinho e. Romanov / Schufro avlet af Jytte Strangholt og Kurt Nørskov, med Charlott-Maria Schürmann i sadlen som sluttede nr. 7 og er nu klar til morgendagens finalekvalifikation, hvor de 12 bedste er startberettiget. 

Marburgs Zardetto, 7 år e. Zack / Romanov med Ferdinand Fisch slutter som nr. 13. Zardetto er avlet af Hanne Lund og Henrik Hansen.