CDI3 Grand Prix kür sejr til Agnete og Jojo på Blue Hors

De danske ekvipager dominerede det internationale felt

Første dansker på banen var Malene Kohlschmidt Ebbesen med Mira. Det var tydeligt at den voksne Michellino søn ikke følte sig overbevist om, at det var et godt sted at være. Allerede inden startsignalet var det med girafhals mod noget "farligt". Indridningsparaden bliver med noget uro og uden stilstand. Starter ud med en svær midterlinie med ettere og dobbelt pirouette og tilbage og dobbelt pirouette igen, desværre hvor Mira mister balancen og falder ud af galoprytmen. Et enkelt stop i skridten, men derfra en tur hvor Mira falder bedre til efterhånden som turen skrider frem. Desværre nogle dyre spændinger. 

Næste startende var Lena Lesley-Åmand med Gørklintgårds Fanero. Desværre bliver deres tur ikke så lang da dommer ved C svenske Iacobaeus ringer med klokken kort inde i travturen og diskvalificere ekvipage, da Fanero er urent gående. Rigtig ærgerlig exit, men en dommer C beslutning som alle må tage til efterretning. 

Carina Nevermann Torup og Sirikit er stadig nye i Grand Prix sammenhæng, og det afspejler sig i piaffe, passage og pirouetter, som stadig mangler styrke og sikkerhed. Resten af turen er med super godt overblik. Skøn start på turen med en flot indridningsparade og frem i zig-zag trav traversader som er bløde og flyder flot. Super gode serier med kvalitet i hver changement. 

Helene Melsen og Aston Martin viser god kvalitet og en velbalanceret tur. Balancepunktet er blevet væsentligt forbedret siden vi så ekvipagen i Odense. Mange højdepunkter i piaffe, passage og pirouetter. 

Mai Tofte Olesen og Rustique med flot let form hele vejen. En varieret koreografi, hvor der vekles mellem først trav øvelser og så til galop. Den første dobbelte pirouette bliver lidt ubalanceret i galopkvaliteten. Der sniger sig et par fejl ind i etter serien, samlet skridt - piaffe pirouette - fri skridt. Piaffe pirouetten bliver lidt stor. Herefter trav tur igen, med lille passage volte - piaffe på midten og lille passage volte til den anden side, afsluttende med piaffe på midten. 

Agnete Kirk Thingaard og Jojo AZ underholder hele vejen rundt, på den måde at forstår at musikken og koreografien giver en super god oplevelse fra sidelinien. Parret starter ud med en lille uoverensstemmelse ud af indridningsparaden, men derfra uden problemer. Generelt en svær tur i specielt i galoppen med serier på buet spor. Tingene flyder godt.

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Fabienne er sammen hele vejen i dag. Indimellem har det været en udfordring for Nathalie at få lov at bestemme hele vejen, men det ser ud til at den mission er løst - ihvertfald i dag. Ekvipagen kommer godt fra start, flydende piaffe / passage ture, og rigtig gode kontrollerede pirouetter. I traversaderne får man lidt fornemmelsen af at bagparten kommer let foran. 

Se resultatet af klassen her.