Don Rohdian og Ditte Mikkelsen vinder af Bundgaard Byg Cup finalen 2016

Live streaming fra Bundgaard Byg finalen via Zibrasport.tv i dag

Selvom der har været stillet et stil-kamera op til Dressurfestivalen på Blue Hors, så har det desværre ikke rigtig givet nogen dybere mening at følge med, så det var bestemt et step op, da Zibrasport.tv blændede op for dagens finale.

Den 11-årige Don Rohdian og Ditte Mikkelsen vinder finalen i dag på Blue Hors i overbevisende stil. Generelt et let og ubesværet billede hele vejen. Don Rohdian står slet på tøjlen i en god lukket form. Hele turen med naturligt flow, og med bløde vendinger. Ditte har tid til at gøre tingene færdige selvom man godt kunne ønsker sig lidt flottere runding i trav traversader. Super flot galoptur med gode gennemsprungne serier med flot kvalitet. Gode pirouetter, hvor pirouetten til højre lignede at den lige lå til at lave en ekstra tur rundt. 

Det ser bestemt ud til at Ditte og Don Rohdian er tilbage for fuld kraft og samtidig også ved at være Grand Prix klar, da de også blev placeret som nr. 2 i fredagens Intermediaire II klasse med 72,5%. En spændende ekvipage at følge.

Se resultatet af Bundgaard Byg Cup finalen her.