Fredensdals Fountain med 25% af eneste årgang klar til hingstekåring i Herning (video)

Med blot 4 hingsteføl fra den indtil videre eneste årgang, hvoraf 3 af føllene var finaleføl, og 1 føl blev dagens føl tilbage i 2014, og nu med en unghingst fremstillet til forbesigtigelsen som har fået videre adgang til hingstekåringen i Herning, er der vidst basis for en lille opsummering omkring hingsten Fredensdals Fountain, som i mellemtiden er blevet 6 år.

Tilbage i 2013 opnåede hingsten Fredensdals Fountain e. Fürstenball / Stedinger / Michelangelo opdrættet af Linda Falensteen og Martin Strande, og ejet af Mikri Horses bedækningstilladelse i Dansk Varmblod, men bestod desværre ikke den efterfølgende materialeprøve grundet skridtkarakteren som den gang blev vurderet til blot 6,0 fra testrytteren og 5,5 fra dommerne.

Det punkt har den unge hingst senest, med al tydelighed bevist at have forbedret, idet han bl.a. både i championatskvalifikationen og i den indledende klasse til championatsfinalen opnåede 8,0 i skridt, mens han i 2. kvalifikationen opnåede 8,4 for skridt.

Senest har Fredensdals Fountain sammen med sin ejer og rytter Michael Søgaard vundet MB0 til distriktsstævne i Frederiksværk i sidste måned med 79,7%.

Tag et kig på hans velgående søn Lord Fountain med Gribaldi som mf. avlet af Christina Cruft og Lars Stub og ejet af Hulbækgård (dressurrytter Sofie Jeppesen) som netop er udtaget til DV´s kåring i Herning.