Horses and Dreams meets Denmark med dansk sejr i Prix Sct. Georg

29 startende - Allan Grøn og DV vallakken Zick Flower med dagens bedste præstation 

Allan Grøn og Zick Flower viser en flot og meget harmonisk tur, i en flot form med god kontakt hele vejen. Øvelsesstærk tur og velafbalanceret, selvom den første galop pirouette bliver lidt fast låst og det sidste changement efter den frie galop istedet bliver med et trav-lignede trin bagi. 

Om dagens tur fortæller Allan Grøn: "Det var fedt med en god start på udendørs sæsonen. Følte han var fint med mig hele vejen rundt idag, de små fejl der var skyldtes nok mere piloten end hesten😄. I Herning havde vi en lidt uheldig opvarmning på sidste dagen, hvor vind i opvarmnings teltet gjorde at han blev lidt for ivrig, og syntes at han skulle vise sig lidt ekstra frem. Derfor var det rart at han var tilbage i sit vante jeg idag."

Nr. 5 med 71.921% bliver Don Olymbrio og Daniel Bachmann. Ekvipagen kommer godt fra start, det flyder godt i hele trav turen. God skridt tur. Zig-zag galop traversade bliver en smule kantet. På vej ind til den første galop pirouette krydser Don Olymbrio ud et par gange bagi, men med god kvalitet i selve pirouetten. Næste pirouette med god balance og sit. Generelt rigtig god kvalitet i changementerne, selvom det andet changement i 3´er serien desværre bliver urent. Parret laver et harmonisk billede. 

Eviva og Martin Christensen viser en øvelsesmæssigt fejlfri og flydende tur. Umiddelbart lidt for åben i rammen. Parret slutter som nr. 14 med 69,026%.

Placeret som nr. 20 - 68,079% er Audrey og Carina Cassøe Krüth. Velafstemt tur, med kun en lille taktfejl i den en øgning. Galop pirouetterne kunne man godt ønske sig lidt mere satte, men det ligner rigtig god rytter timing, da den unge hoppe stadig mangler noget styrke. Et let og ubesværet billede. 

Søndervangs Arrogant og Sidsel Johansen viser en solid tur, desværre med fejl i 4´er serien, hvor Arrogant ikke helt tager hjælpen. Generelt kunne man godt ønske lidt mere power og udtryk i øvelserne. Parret slutter som nr. 22 med 66,316%.

Se resultatet af klassen her.