Danske 5 års og 6 års heste klar til endelig udtagelse 1. og 2. juli

Uddrag fra nyheder på Varmblod.dk i dag

5 års

I holdet af 5-års heste bliver der gensyn med: Zafari Søholm redet af Line Tange Jacobsen - Antobello redet af Maria Anita Andersen - Kamar's Don Noir Hit redet af Morten Petersen - F.A. Hallow redet af Lotte Wiuff Straarup - Kut'N'Move redet af Bettina Laisbo og Bonjour Majlund redet af Silje Bakken.

I klassen for 5-års heste var der tre som ikke mødte: Vinderen af DRF Championatet Rockson, vinderen af Unghestechampionatet Jukebox og placeret som nr. tre i unghestechampionatet Heiine's Danciera alle tre heste har fået mindre skader, som hestene forhåbentlig hurtigt får overstået (Hovbyld, såleknusning) og det er besluttet, at de heste naturligvis kan blive redet for dommerne ved den endelige udtagelse fredag og lørdag den 1. og 2. juli på Vilhelmsborg.

6 års

Blandt de otte heste, som er videre til den endelige udtagelse er UVM vinderen fra sidste år i Verden, Fiontini redet af Severo Jurado Lopez samt UVM finalist Vincent Maranello redet af Thomas Sigtenbjerggaard.

Desuden er følgende heste videre i vilkårlig orden: Kipling redet af Anne Troensegaard - Wilson Stensvang redet af Sanne Henningsen -First Ballerina Macohl redet af Katrine Kraglund - Tørveslettens Fifty-Fifty redet af Thomas Sigtenbjerggaard - Fredensdals Fountain redet af Michael Søgaard - Fürstenblick redet af Jan Christensen.

Sidste års UVM sølvvinder Fiontina redet af Andreas Helgstrand kom ikke til start, hoppen er kommet til skade på løbebåndet og er endnu ikke i fuld træning.