Flot afslutning fra de danske juniorer i Hagen

Kür søndag

De 3 danske kür ekvipager ligner bestemt kommende EM ekvipager.

Camilla Andersen og Rafaella K viser en flot, flydende og fejlfri tur med god sværhedsgrad. Parret  slutter som bedste dansker som nr. 4 med 73.625%.

Celine Silfen og Romio Højris viser også en flot tur, måske med knap så meget naturlig power som den første dag. Der indløber en lille taktfejl i den første frie trav lige efter indridningsparaden. Parret bliver nr. 6, med 72,667%.

Karoline Rohmann og Noosa Melody har stadig masser af power at byde på selvom det er sidstedagen. Super flot form og rigtig god timing hele vejen. Parret kommer lidt ærgerligt fra start hvor Noosa træder tilbage i indridningsparaden, men derfra uden problemer. Parret slutter som nr. 5 med 73,292%

De tyske ekvipager med Semmieke Rothenberger og Dissertation i spidsen ser ud til at blive en umulig opgave at komme forbi, hvis man tænker EM i næste måned i Valencia. 

Men med det flotte stabile kvalitetsniveau som de danske top piger har vist i Hagen, er der bestemt muligheder for "metal" når der skal kæmpes om EM medaljer i Valencia fra 20. til 24. juli.