DM feltet reduceret til 22 startende på deltagerlisten til fredagens Grand Prix

Den seneste aktuelle deltagerliste til årets DM i dressur, er endnu en gang blevet reduceret. 

Charlotte Heering og Bufranco kommer ikke til start, ligesom Sieger Hit og Andreas Helgstrand heller ikke er at finde på listen længere. 

Om det sene afbud fortæller en meget ærgerlig Charlotte Heering: "Bufranco var super klar til DM (han har aldrig været syg, halt eller skadet i de 5 år jeg har haft ham) og alt var pakket og klart! Men her til morgen havde han fået hornhindebetændelse. Han døjer desværre lidt med øjenproblemer ind imellem. Det er en form for allergisk/autoimun reaktion, og det kræver omgående behandling for at han ikke klør sine øjne, så der kommer skader på hornhinden. Så selvom jeg sagtens kan ride ham, så må jeg jo ikke starte stævne på grund af behandlingen." 

Det bliver heller ikke til gensyn med Andreas Helgstrand sammen med Sieger Hit - nu til DM, da parret jo i den forgangne weekend var til start i Tyskland for at hente kvalifikationen, for at kunne ride med i årets DM. Andreas fortæller: "Sieger Hit har desværre ikke været helt på toppen siden han kom hjem fra vores tur i Tyskland. Han virker ikke helt som om han sig selv, så derfor skal han naturligvis ikke gå DM stævnet."

Aktuel deltagerliste: