Agnete, Mai og Rie om dagens Grand Prix

Konkurrence på top niveau som dagens DM klasse er svært. Mange forskellige faktorer spiller ind. H2R har fanget 3 af dagens deltagere for lidt kommentarer om deres egne præstationer.

Personlig rekord og topplacering til Agnete og Jojo

Agnete Kirk Thinggaard var dagens eneste rytter med to heste i DM feltet. Efter første dagens præstationer fortæller Agnete: "Jeg havde en rigtig fik start på Cassio i dag. Han var rigtig meget med mig, og slet ikke spooky som han ellers ofte er. Vi nød begge turen, og red sikkert og trygt rundt og fik en dejlig oplevelse. Så var vi i gang."

"Jojo var fantastisk i dag. Jeg var dybt koncentreret og red for en god tur uden fejl. Det lykkedes næsten, kun en lille fejl i overgang til trav og en zig-zag der var lidt til venstre for midten. Resten var super og han gav en rigtig god følelse hele vejen rundt. Vi var i kontrol og harmoni, og jeg kunne regulere ham i piaffe og passage, så det var virkelig dejligt. Skønt med ny personlig rekord i Grand Prix. Dejligt publikum med fuld opbakning."

Parret slutter med 74,520% som nr. 3


DM debut og topplacering til Mai Tofte Olsen med Rustique

Om dagens DM debut fortæller Mai: "Rustique var meget frisk, men lyttede pænt inde på banen. Der var lidt nerver på, og det kostede etter-serien, som mislykkedes. Ellers kom vi fint rundt, og da Grand Prix programmerne stadig er nye for ham, er jeg rigtig godt tilfreds. Piaffe/passage nød han at udføre derinde. Selvfølgelig vil jeg gerne ride fejlfrit, det håber vi så på at gøre i morgen."

Placeret som nr. 6 med 70,880%.


Rie Møller Jensen og Toftekærs Diva var desværre at finde nederst på resultatlisten

"Diva var super på opvarmningen men startede med at vrinske i indindridningsparaden, og fortsatte med at være meget lidt fokuseret på opgaven, det var bare rigtig ærgerligt, specielt når jeg lige redet CDI i Ålborg til knap 70%."

"Virkelig en træls start på årets DM, hvorfor jeg også har valgt at melde fra til morgendagens Grand Prix Special."
 


Et lille opråb fra DM deltagerne

Lille minus var, at der var for mange ryttere på opvarmningsbanen. Den bør lukkes for ryttere, der ikke skal starte DM.