DM er nu "overstået" set med landstrænerens briller

Det står nu endnu mere klart at de 3 topekvipager fra gårsdagens Grand Prix og dagens Grand Prix Special er selvskrevne til Rio.

Udmeldingen fra DRF´s side har været at Aachen stævnet ville være sidste "stop" inden den endelige afgørelse omkring teamet træffes. 

Med de 3 ekvipagers stabile og høje niveau, burde det ikke være nødvendigt at sende dem til Aachen også, men derimod bruge pladserne til at finde den rigtige "4. m/k" til teamet. 

En 1.500 km køretur frem og tilbage til Aachen i midten af juli (13. - 17. juli), med 3 dages intensiv top konkurrence, for derefter endnu engang at skulle fra Danmark til Liege i Belgien (800 km) og være klar til afrejse til Rio den 1. august. 

Hvem skal være 4. m/k? 

Med baggrund i præstationerne dels ved DM-stævnet, men også ved et kig på generel formkurve og præstationer hen over forårets internationale stævner, ville H2R´s team til Aachen se ud som følger:

  • Anne van Olst - Zidhane
  • Daniel Bachmann - Blue Hors Hotline
  • Mikala Gundersen - My Lady 
  • Anders Dahl - Selten HW

Landstræneren kunne også vælge at 4. m/k skulle udpeges efter Falsterbo stævnet, som ligger 1 uge tidligere end Aachen, og kilometer mæssigt noget mere overkommeligt for hestene. 

Selvom Mai Tofte Olsen og Rustique også har meldt sig ind i toppen af årets DM, så er de ikke kvalificeret til OL, da de ikke har haft mulighed for at ride kvalificerende stævner.