Severo og Lorenzo med helt i toppen

Severo og Lorenzo havde taget turen til Valencia for at ride med i de spanske mesterskaber, men endnu mere vigtigt for at ride med i kampen om de 4 spanske pladser til sommerens OL i Rio.

Beatriz rider en skarp trav tur. Traversaderne med ok bøjning. Flot passage og nemme overgange ind og ud af piaffen. Skridten er lidt kort og spændt. I dagens galop tur indløber der fejl i overgangen til galop og begge serier.

Forventningerne store til Severo og Lorenzo

En ting er at ride ad midten under det nationale flag, en helt anden ting er at ride ad midten for første gang med en super succesfuld hest, og så også præstere efter "forventningerne", lige med den finte i baghovedet at det gælder en billet til OL. Den del klarede Severo og Lorenzo uden problemer i dagens Grand Prix klasse. Umiddelbart kunne man måske godt spore en smule nervøsitet hos Severo, da han måske var en smule afventende i den første piaffe tur, men efterhånden som turen skrider frem "tør" Severo at ride mere til i vanlig stil. En flot tur hvor H2R muligvis ser en tællefejl i zig-zag galoppen, men ikke noteret hos dommerne. Og der indløber fejl i etterne. Masser af udtryk og regelmæssighed som generelt var en stor mangelvare i dagens klasse.



Morgan Barbancon var oprindeligt på deltagerlisten med Girasol, men figurerede ikke på dagens startliste.

Selvom om Daniel Martin Dockx ikke har sin tophest Grandioso med til start endnu efter en skadespause, så ser det ud til at den brune hingst på træningsbanen kan blive klar til Rio. (H2R følger dagligt træningen fra nært hold ;-) )

Som det internationale billede ser ud lige nu, er H2R ikke bange for at sætte det spanske team til Rio:

  • Beatriz Ferrer-Salat med Delgado
  • Daniel Martin Dockx med Grandioso
  • Severo Jurado Lopez med Lorenzo
  • Borja Carrascosa med Wonder