Johnson og Minderhoud suveræne

I dagens CDIO5 team konkurrence var der ingen der kunne måle sig med Johnson og Minderhoud. Eneste lille men var parrets skridttur, som lige manglede den sidste afspændthed. Masser af positiv power, udstråling og kvalitet hele turen rundt. Skønt at se en frisk og topmotiveret ekvipage tilbage efter en længere stævne pause. Ingen tvivl om at ekvipagen er hollands pt. skarpeste kort. 

Overraskende lighed mellem Parzival og Arlando

Med blot en forskel på 0,1% i Arlando´s favør i forhold til Parzival når man kigger resultatlisten, må man blot konstatere at den aldrende Parzival må være i storform.

Istedet var billedet desværre et helt andet set fra "sidelinien". Parzival´s gode form fra Compeigne var desværre ikke samme kvalitet i dag. Passage frem mod og efter den 2. piaffe tur, samt den sidste passage tur ad midten var desværre nærmest ikke eksisterende. Det virkede som om Parzival havde mistet passage gearet, og mest af alt lignede en pensions moden herre. Men med dagens score er det klart at Adelinde´s mål naturligvis er, at få endnu et stort mesterskabet med på cv´et inden Parzival formodentlig skal pensioneres. 

Derimod viste Diederik van Silfhout en super flot og flydende tur med masser af udtryk og kvalitet, og leverede endnu engang en præstation som cementerede parrets kvalitet på det hollandske team. 

Med fravær fra Edward Gal var der igen blevet plads i "truppen" til Siro og Danielle Heijkoop. Allerede udenfor banen var det med en let stejlende Siro, som så gentog sig i indridningsparaden. Momentvis lidt små uoverensstemmelser, men stadig med højkvalitet piaffe og passage ture.

Desværre var der under vejs udfald i livestreamingen, og det betød at man ikke kunne de fulde ridt fra amerikanske Doctor og Verdades. Steffen Peters samler stadig utrolig mange point under vejs, uanset at det egentlige overordnede billede med høj kvalitet er piaffe og passage. Derimod samler Gørklintgårds Dublet løbende i hver øvelse værdifulde point. 

Formodentlig sidste stop inden Rio for Kittel med Deja og Tinne med Don Auriello. Begge med flotte ture og super afpudsning af konkurrenceformen inden OL. 

Der kæmpes intensivt om pladserne

Hos svenskerne er der stadig to frie pladser, og efter dagens tur ser det ud til at Juliette Ramel med Buriel K.H. tager den ene, mens Rose Matthiesen og Zuidenwind var lidt i modvind i dag, dog ikke mere end de stadig ligger til om 4. pladsen. En 4. plads som mest af alt ligner at blive mellem Miata eller Zuidenwind.

Efter belgisk afbud for den individuelle plads til Annarico ser det ud til at Jorinde Verwimp er den der er tættest på at tage pladsen. Eres DL har vi ikke set i længere tid og virkede ikke så skarp i piaffen som man normalt ser ham.

Hos franskmændende er der Karen Tebar med Don Luis og så de andre. Og umiddelbart ligner deres OL team også dagens med Amorak, Badinda Altena og After You.

Hos britterne mangler man også 4. manden endnu. Efter dagens tur med bedste resultat til dato for Rosalinde og Laura Tomlinson, ligner de kandidater sammen med Laura Griffith med Rubin al Asad som levere en stabil tur. Desværre var Gareth Hughes med Briolinca ikke til start, og det kunne tyde på at hoppen ikke er helt klar til opgaven endnu efter en længere skadespause, ligesom Michael Eilberg med hoppen Dornroschen heller ikke ser ud til at være klar til en team opgave. 

Se resultatet af klassen her.