CDI3 Grand Prix med flere rigtig spændende ekvipager

Ingen tvivl om at "rebet strammes" hos mange nationer nu

Australierne kæmper for det, svenskerne kæmper for det, hollænderne kæmper for det, amerikanerne kæmper for det og englænderne kæmper for det. Det viste gårsdagens Grand Prix i "skoven" i Rotterdam med tydeligste spor. 

Den intense arena i Rotterdam som er henlagt til "skoven" gav for flere ekvipager de vanlige udfordringer, hvor tingene er meget tætte omkring banen. 

For dem der fulgte med på twitter løbende og resultattavlen var der spændende takter at spore, omend de ikke var nye, så blev de nok bare endnu mere tydelige.

AUS

Kristy Oatley og hendes fantastiske Du Soleil er ikke 100% enige om alle tingene under vejs, dog viser ekvipagen ingen øvelsesmæssige svagheder, men masser af kvalitetshøjde punkter, som kun bliver forstyrret af nogle mindre fejl. De ser bestemt ud til at være OL klar.

Det samme gør Lyndal Oatley og hendes Sandro Boy omend de ikke havde deres bedste tur i går, så viser de den stabilitet og kvalitet som det australske team har brug for. Marry Hanna og Boogie Woogie var lidt mere end klar på "skovturen", men stadig med som en del af top 3 truppen, som iøvrigt er samme 3 damer som til OL i London. 

SWE

Therese Nilshagen og Dante Weltino viste deres flotteste tur til dato, selvom det pointmæssigt ikke var deres bedste tur. Parret ligner lige nu en skarp kandidat til Rio også. 

For Kimmie Choo Seq og Mads Hendeliowitz blev turen i går formodentlig deres "farvel" til en teamplads. Det kneb med at få det rigtige flow og kvalitet med hele vejen. 

NED

Hos hollænderne udspiller der sig en lidt anden situation. Som det ser ud lige i dag, så er de faktisk trådt ned af det store OL team podium, i det Johnson og Arlando ikke alene kan gøre det. Både Parzival og Siro virker som om de ikke er helt klare til opgaven. Istedet kunne man være "frække" om melde om generationsskifte, og så tage Apache og Cennin med på holdet. 

Apache og Emmelie Scholtens viste en suveræn tur i går. Fantastisk fokus og power hele vejen. Og først efter Emmelie er på vej ud af stadion "skriger" Apache i sædvanlig stil til omverdenen. 75,780% og med den kvalitet - det er en OL tur værdig. Parret har udviklet sig markant over året. Cennin har haft samme opadgående kurve, men turen i går blev dog med et billede af en lidt for inaktiv Cennin og meget kraft i hånden hos Madeleine. Øvelsesmæssigt er parret blevet rigtig skarpe. 

USA

Steffen Peters har en fantastisk hoppe i Rosamunde - uden tvivl et klart valg for ham til det kommende OL. Skrap er også team kammeraten Rosevelt med Allison Broke - de er OL klar. Det amerikanske team ligner lige nu podieplads med Verdades, Rosamunde, Gørklintgårds Dublet og Rosevelt. 

GBR

Britterne mangler 4. manden og desværre for Michael Eilberg, var det ikke gårsdagens tur som kunne cementere et skridt ind på holdet med Marakov. Ubalanceret i trav turen og tilmed også spooky under vejs. Parret må ses som ude af OL truppen med den tur. 

Det er tiden for de skarpe knive, og lige nu tæller hvert et trin eller fejltrin.