25 timers transport er veloverstået

Nordiske mesterskaber i Finland den kommende weekend

For seniorerne er programmet følgende:

Torsdag kl. 15.15 - team Grand Prix

Fredag kl. 15.15 - Grand Prix Special

Søndag kl. 14.45 - Grand Prix kür

De danske seniorer er: Karin Nissen med Eno, Mai Tofte Olesen med Rustique, Helene Melsen med Aston Martin og Malene Ebbesen med Miro.

Med Nissen på tur til Finland

Desværre vil der ikke være livestreaming fra mesterskaberne, men istedet har berider Karin Nissen indvilget i at holde H2R læserne lidt opdateret under vejs.

"Vi har haft en super tur herop - faktisk ingen trafik.

Vi valgte at lave det første stop allerede efter 4 timer, så det passede med fodring m.m. Videre derfra til et ridecenter lige omkring Stockholm, hvor vi gjorde hvil i ca 3.5 time. Derfra gik turen til færgen i Kapellskär.

Photo credit: Karin Nissen

Photo credit: Karin Nissen

Her ventede ca. 20 hestetransportere på at komme med. Det var helt vildt. Sejlturen forløb uden problemer, og vi havde lavet en boks i vores transport så Eno kunne placere sig som han ville. Han var super nem at rejse så langt med. 

Photo credit: Karin Nissen

Photo credit: Karin Nissen

Vi ankom heroppe kl 12.30. Hestene står i superfine bokse og vi blevet taget godt imod. Desværre viste det sig at konkurrencebanen kun var åben for de danske ryttere mellem kl 12 og 13. Hvilket var rimelig vanskeligt, da vi nærmest ikke var ankommet der. Men en meget sød og behjælpelig steward fixede, at vi kunne ride sammen med de finske ryttere inden banerne blev lukket.  

Photo credit: Karin Nissen

Photo credit: Karin Nissen

Eno virker tilpas til trods for de 25 timers rejse. Han har fået en god skridt tur på banen, og ganske let arbejde så han føles rigtig godt tilpas. Efterfølgende var det massagedækkenet som han nød i fulde drag. De andre danskere er også velankommet, og alt i alt ånder alt ro og fred."

Photo credit: Karin Nissen

Photo credit: Karin Nissen

I morgen mellem 16.00 og 18.00 er der vet. check.