Ungrytter team test Future Champions i Hagen

Future Champions stævnet i Hagen er startet i dag med super flot vejr til dressurrytterne 

Desværre var der ingen live signal til de første ekvipager, og det betød at H2R ikke fik set Nana Gadhede med Zoom in Firfod. Parret slutter som nr. 9 som første uplaceret med 68,026%.

De andre 4 danske ekvipager

Victoria Vallentin med Don´a Rush viste en god og flydende trav tur, knap helt balanceret volter, god skridttur, i galoppen får parret fejl i changementet efter traversaderne, og ind i den første galop pirouette mistes galoprytmen. Begge serier er i orden, men momentvis er changementerne til venstre ikke helt så gennemsprungne som til højre. Parret slutter som nr. 13 med 66,316%.

Rose Marie Henriksen og Donna Silver viser en aktiv og flydende trav tur, selvom man godt kunne ønske sig lidt mere smidighed i traversaderne. Skridt pirouetterne mangler aktivitet og mister et skridt i begge pirouetterne. Flot galop tur med god balance og kvalitet i både pirouetter og serier. Flot afslutningsparade. Parret slutter som nr. 12 med 66.754%.

Maja Andreasen med Skjoldgaards Monte Vo viser en flydende trav tur med dejlig go. God skridt tur. I galoppen ser det ud til at Monte Vo mangler lidt power i dag. Changementet efter traversaderne bliver urent, ligesom han falder i trav frem mod den første galop pirouette. Serierne bliver en smule svingende. Parret slutter som nr. 14 med 65.647%.

Michala Mejlgaard Jensen med Uno IV kommer frisk fra start, lidt for frisk, da det umiddelbart ser ud som om at bl.a. øgningerne bliver lidt over redet og bliver ikke helt balanceret, ligesom også volterne mangler lidt mere balance. God skridt tur. Rigtig god galop tur med gode forberedelser af pirouetter og gode serier. Parret slutter som nr. 8 med 68,377%. 

Se hele resultatet af klassen her.