Junior team test Future Champions i Hagen - danskerne slutter som nr. 2

Top placeringer til de danske junior piger

Første startende danske ekvipage i dagens team konkurrence var Karoline Rohmann med Noosa Melody. Parret viser en flot og velbalanceret trav tur. Hele turen står Noosa Melody i en flot, rund og konstant form. Begge skridt pirouetter bliver lidt store. Parade med tilbage trædning bliver med 5 skridt tilbage. I galop turen tager Noosa ikke hjælpen første gang til changementet til venstre i slagebuen inden traversaden til venstre. Super flotte gennemsprungne changementer. Parret slutter som nr. 5 individuelt med 69,234%. 

Bedst placerede danske ekvipage bliver Celine Rørbæk Silfen med Romio Højris - parret slutter som nr. 3 i den individuelle konkurrence med 70,541%. Flot form og go i hele turen. Desværre med et par enkelte fejl, i den første skridt pirouette hvor Romio står et trin over, og forkert anspring til galop fra den samlede trav. Et par dyre fejl som holdte ekvipagen ude af den absolutte top strid i dag. Med på sidelinien hos Celine er træner Cathrine Dufour, som fortæller om dagens juniorfelt: "Tror alle tre pigers ridt bar præg af lidt spændinger idag. Alle tre havde dyre fejl som koster mange point idag - Karoline og Celine smider point idag på øvelsesfejl, og det er der ikke råd til hvis man vil være med helt i toppen."

Camilla Andersen og Rafalla K har lidt uoverensstemmelser under vejs i dag, hvor den sidste harmoni og balance mangler. Parret slutter individuelt som 1. uplaceret med 67.432%.

Se de individelle placeringer her. 

Se resultatet af team konkurrencen her. 

 

Young Rider og Children også med flotte danske top placeringer (ingen livestreaming)

I den individuelle Young Rider tour er Rose Marie Henriksen og Donna Silver med helt fremme som nr. 6 med 69,167%, hvor træner Rune Willum fortæller at parret viste en rigtig god og fejlfri tur.

I children bliver Camilla Sørensen Olesen og Don Sherif nr. 3 med 70,944%.