Overraskende Imperio og Hubertus Schmidt vinder af CDI4 Grand Prix i Aachen i aften

Kvalitetsmæssigt eller placeringsmæssigt var der ikke noget at pege fingre af med Hubert Schmidt og den 13-årige Trakehnerhingst Imperio på 1. pladsen, men måske alligevel lidt en overraskelse, som sandsynligvis senere kan give en "traveling reserve" plads for ekvipage til Rio.

Brikkerne falder efterhånde på plads

Set med spanske briller var det et spændende comeback til den nu 17-årige PRE hingst Grandioso og Daniel Martin Dockx, som havde været ude med en skade. Fitness mæssigt så hingsten godt ud, der manglede lidt mere skarphed i specielt passage turene, men med parrets tur i dag, melder de sig uden tvivl ind i den spanske top trup sammen med Beatrice Ferrer-Salat og Severo Jurado Lopez. 4. hesten bliver enten Wonder med Borja Carrascosa eller Alcaide med Claudia Castilla Ruiz. Efter dagens ridt har Morgan Barbancon og Girasol definitivt meldt sig ud af kampen om en plads til Rio. Tingene manglede regelmæssighed og kvalitet, uanset Girasol var fokuseret på opgaven. 

Danskerne

Mikala Gundersen og My Lady var tilbage fit for fight efter en svag afslutning til DM på Broholm. Selvom det under vejs ligner lidt af en mundfuld for Mikala, så har parret alligvel så meget rutine at tingene lykkedes under vejs. Flotte serier er klart dagens highlights. Nogle småting under vejs holder ekvipagen væk fra top 6. Ekvipagen slutter med 71,329 som nr. 9.

Agnete Kirk Thinggaard og Cassio har ikke helt flow og rytme i deres piaffe ture i dag og det koster i både piaffen og de tilhørende overgange. Resultat 66,429%.

Se resultatet af klassen her.