3. del af CDIO Grand Prix i Aachen med Isabell Werth i top

Over 80% uden det er spektakulært?

83,271% til Weihegold og Isabell Werth. Ingen kan være i tvivl om at det er pure god ridning, og tager man et kig på de individuelle point, så er det svært ikke at nå op i niveauet over 80%, da generelt hele trav og galop turen er til omkring de 8 i gennemsnit, og herefter tillagt flere 9-taller i piaffe og passage, så når man altså op på over 80%. Måske bare en anden "gradbøjning" af hvad spektakulært er...

Belgiske Jorinde Verwimp viste sammen med Tiamo hvorfor de er udtaget til at repræsenterer Belgien til OL. Go, power og overblik fra start til slut. Hun red sin Aachen chance fuldt ud, og kvitterede med at blive nr. 8 individuelt med 73,071%.

Blot 18-årige spansk Juan Matute Guimon, som til dagligt er bosat i Florida, viser sammen med Don Diego Ymas et fantastisk billede og flot ridning som lover særdeles godt for fremtiden. Super flot opstilling med diskret indvirkning og super timing - en rytter som man bør holde skarpt øje med for fremtiden, og som man kun kan håbe har mulighed for at få top heste i stalden for den videre udvikling.

Marcela Krinke Susmelj og Smeyers Molberg er også OL klar. Afspændt og fokuseret Molle hele turen, men under overfladen bryder han sig reelt ikke rigtig om Aachen - det viser han med sine tydelige tegn da turen er slut. Parret er også klar tll lørdagens Grand Prix Special som en af de individulle ekvipager.