Ingen Dufour og Cassidy i dagens Grand Prix kür i Aachen

Alt tyder på at det var madforgiftning, som var grunden til at Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy var nødsaget til at melde fra til dagens Grand Prix kür.

Fredagens aftensmåltid skulle blive afgørende for at Cathrine Dufour ikke var i stand til at gennemføre hele Aachen stævnet. En madforgiftning lignende tilstand ramte Cathrine og mindst 4 andre i Aachen, hvoraf en har været nødsaget til at overnatte på det lokale hospital. Allerede fredag nat blev Cathrine rigtig dårlig, og havde alene fået et glas vand at ride Grand Prix Specialen på. Fra lørdag eftermiddag og resten af dagen var Cathrine sengeliggende på hotellet, og kunne med nød og næppe lige klare team præmieoverrækkelsen. 

Egentlig troede Cathrine at faren var drevet over og var klar i det hvide tøj til at skulle ride i dag, lige indtil hun var på vej ned i elevatoren på hotellet og måtte i stedet vende om.

"Jeg er selvfølgelig super ærgerlig over at skulle slutte vores første Aachen stævne af på den måde, men min krop sagde ganske enkelt NEJ i dag", fortæller Cathrine i bilen på vej mod Danmark.