Kasprzak, Dufour, Kirk Thinggaard og Dahl skal til OL

Ikke så meget sliger i valsen, men et skarpt valg med potentiale - det er fakta når man ser teamet som skal repræsentere Danmark til OL i næste måned.

De 3 unge damer har stået skarpt hos H2R gennem lang tid, så det har reelt alene været 4. m/k pladsen som har været den variable. Og efter landstræneren efter DM valgte at se bort fra, eller alene tilbyde Anne van Olst en plads i Falsterbo, skrumpede den reelle bruttotrup for resten af OL kandidaterne ind til at omfatte: Daniel Bachmann, Mikala Gundersen, Anders Dahl og Rikke Svane. 

Billedet af udvælgelsen ser ikke ud som om at DRF mener er vigtigt for dressurverdenen at vide på nuværende tidspunkt, derfor ser det fra H2R´s vinkel ud som følger:

Daniel, Mikala og Rikke har alle 3 på det seneste præsteret tæt på deres optimale potentialer med gode solide kvalitetsture, mens Anders Dahl og Selten endnu ikke har vist deres fulde potentiale, men pointmæssigt har været på stort set samme niveau som de andre kandidater - en faktor som parret nu får lov at bringe med på det Olympiske stadion i Rio.

Det danske Rio team er sat!