Danskerne kommet godt fra start i Valencia

Dag 1 med team konkurrence for juniorer, ungryttere og children er slut. 

De danske junior piger slutter dagen af i toppen af feltet efter de første to ekvipager har redet. 

Caroline Elsner og Alskenz Firfod lagde ud som dagen 2. ekvipage. Masser af go fra start, flot parade med tilbagetrædning. I den frie skridt bliver Alskenz Firfod en smule opmærksom på omgivelserne. Gode skridt pirouetter. Den 2. del af travturen bliver knap med samme balance som første del. Super god galop tur med gennemsprungne changementer.

Karoline Rohmann og Noosa Melody var dagens 2. junior ekvipage. Om dagens tur fortæller mor Dorthe Rohmann: "Det var en lidt forsigtig tur, og med en knap så god indridningsparade og skridt pirouetter som heller ikke sad helt i skabet, ligesom parade med tilbagetrædning heller ikke var helt i orden, heldigvis får Karoline hentet en del ind i galopturen som er rigtig fin." 

Det danske team har lagt sig i spidsen med et mulehårs afstand til hollænderne. Men meget kan jo ske inden "kampen" er slut i morgen.

Hos ungrytterne var Caroline Aarosin med Daydream bedste danske ekvipage med en individuel 7 plads. Om dagens tur for træner Michael Søgaard, som jo naturligvis var med på sidelinen (her, der og alle vegne!) "Caroline leverede en pæn og sikker tur hele vejen rundt. I den ene skridt pirouette mangler lidt mere fremadsøgning. Gode galoppirouetter. God attitude og flot form." 

Marie Skov Olesen med Brizard slutter med 64,632% og samlet nr. 25 efter første dagen. Det betyder at ungrytterne lige nu har en placering med holdet som nr. 6.

 

Desværre ser det ud som om den lovede livestreaming via Topiberian alene er fra Oliva Arena.