Der var Sezuan og så de andre

Første hattrick nogensinde stod der Dansk Varmblod på 

Sezuan overstrålede alle konkurrenterne på alle punkter i dag - også selvom det ikke var rene 10-taller, men "kun" et 10-tal for kapacitet (perspektiv som fremtidig dressurhest).

Skarp af jorden i traven, super god fri skridt og god samlet skridt med gode pirouetter. Super flot galop, med gode skarpe serier, mens pirouetterne i galoppen endnu mangler lidt mere styrke og balance for at bliver rigtig flotte. Den store sorte hingst koncentrerer sig 100% om signalerne fra sin rytter og bliver hele vejen fremvist i en super flot form.

Timingen fra Dorothee Schneider er i top, og det samme billede tegner sig tydeligt for de to andre verdensmestre, Beatrice Buchwald og Severo Jurado Lopez. Fælles for alle 3 er at deres heste hele vejen er i balance, og at de ikke på noget tidspunkt forsøger at forcere eller bringer hesten i ubalance - det er forskellen fra den absolutte top af årets verdensmesterskaber i forhold til deres konkurrenter. 

Både Nanna Merrald med Gørklintgårds Quantico og Michael Søgaard med Slæbækgård´s Santino leverede rigtig gode ture med god kvalitet. 

Verden 7. bedste 7 års hest hedder Gørklintgårds Quantico og verdens 11. bedste 7 års hest hedder Slæbækgård´s Santino. Flotte avler, rytter og ejer resultater som giver positiv genlyd.