Britiske Spencer Wilton og Super Nova sagde tak for team pladsen med fantastisk tur i Grand Prix

Den 13-årige Super Nova II e. De Niro / Weltmeyer med Spencer Wilton i sadlen viste særklasse i gårsdagens Grand Prix. 

Ekvipagen blev i sidste uge udpeget som den 4. mand på det britiske team, og kvitterede for tilliden med deres personlige bedste tur til dato med 77,5%.

Tilbage i 2010 hvor Super Nova var 7 år købte Spencer Wiltons sponsor den store vallak, som på det tidspunkt faktisk var ejet af Carl Hester og Rory Luard, og bl.a. været startet i lille tur til den spanske Sunshine Tour under Charlotte Dujardin. 

Dengang var Spencer Wilton´s umiddelbare kommentar om hans nye hest “Supernova is amazing — he’s like riding a Ferrari, but he’s also sweet and kind and sensitive."

Tingene går op i en højere enhed

Efter at have fulgt ekvipagen gennem deres Grand Prix karriere, har det altid været en ekstraordinær hest, både bevægelsesmæssigt men også kvalitetsmæssigt, det har bare næsten aldrig rigtig gået op i en højere enhed når ekvipagen har redet ad midten - det gjorde det til gengæld i går. 

Der er ikke så mange ting at pege fingre af, men blot sætte sig tilbage og nyde hvordan tingene lykkedes en efter en. 

Ekvipagen trænes ligesom de andre britiske team ekvipager af Carl Hester, men har blot været i Hester "folden" det seneste år. En kombination som nu giver et niveau og en styrke for det britiske team, som havde været svær at spotte ude fra. 

2 videoer - fra i går og fra 2010

Nyd Grand Prix turen fra i går herunder og få et kig på Super Nova under Carl Hester til en clinic tilbage i 2010, hvor han bl.a. også fortæller om de åbenlyse kvaliteter hos Super Nova.