Danskerne viste både gode og flotte præstationer = 2 ekvipager i finalen på mandag

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy viste igen i dag at de er pt. Danmarks skarpeste kort og blander sig med den absolutte verdens top. Kontrolleret, ubesværet og udtryksfuld tur, lige med en lille dyr bummer ad midten, hvor Cassidy selv starter på de 9 ettere og Cathrine håber hun lige kan fange tråden og fuldføre - desværre med ophold i serien. Men imponerende flot og overbevisende med 76,050% og individuelt nr. 12. Ekvipagen er klar med deres DM kür, med samme linieføring, men med nyvalgt musik.

Anna Kasprzak og Donnperignon har et helt specielt makkerskab og sammen har de fået en rutine på det internationale aller højeste niveau, som kvalitetsmæssigt igen i dag bringer dem direkte i deres 2. individuelle OL finale. Flot fra start, hvor det er skønt at se at Anna kan give max gas fra start til slut, eneste par små issues er en lille fejl i de 15 ettere, og lidt ubalanceret ud af den 2. pirouette. Skønt med spidsede ører og naturlig power hele vejen rundt. Parret slutter som nr. 15 med 74,524%. 

Pepe er lige nu i fuld gang med sit 7. store mesterskab i træk med 2 forskellige ryttere. Christoph Koschel med EM i Rotterdam og VM i Kentucky, mens Anna Kasprzak tegner sig for OL i London, EM i Herning, VM i Caen, EM i Aachen og nu OL i Rio. Parret er finale klare igen til deres velkendte og meget iørefaldende Phil Collins kür, når det gør løs på mandag.

Anders Dahl og Selten HW og Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ viste begge solide ture, selvom der indløber lidt småfejl under vejs. Det sidste udtryk og den helt sidste skarphed holder de to ekvipager væk fra finalepladserne. 

Det danske team slutter som samlet nr. 6.