Eliteføl auktionen nærmer sig med hastige skridt

44 dressurføl er klar til at komme under hammeren på lørdag kl. 19.30 på Vilhelmsborg.

Lørdag kl. 14.30 er der præsentation af hele kollektionen. Begge dele både præsentationen og auktionen kan følges via livestreaming på Clipmyhorse, og det betyder naturligvis at hvis du har udvalgt dig en eller flere favoritter, kan du kigge med og samtidig også være klar via telefonen når auktionen starter. Hvis du ønsker at byde over telefon kan du kontakte tlf. 87 47 54 17.

En kollektion som tæller topafstamninger på fadersiden og samtidig også præstationsafstamninger på morsiden, med bl.a. afkom efter den 3-dobbelte verdensmester Sezuan samt 1. årgang efter guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy.

Stutteri Gørklintgård i Holsted har hele 3 afkom udtaget til elitefølauktionen, og med hoppeføllet med katalog nr. 409 e. Gørklintgårds Santos med Come Back II som morfar, og katalog nr. 438 et hingsteføl e. Gørklintgårds Santos med Michellino som morfar ligner de begge et par af spidskandidaterne ud fra videopræsentationen.

Men som bekendt er udviklingen jo enorm og forandringerne sker fra uge til uge for de unge føl, så der vil helt sikkert også i år være overraskelser når vi rammer auktionsdagen. 

Se hele kollektionen her.