Championatsfinale dag i Verden

3 års hopper og vallakker

Blandt de 3 års hopper og vallakker var det katalog nr. 85 en hoppe e. Benicio / Lauries Crusador xx, som var velgående i alle 3 gangarter, måske umiddelbart ikke helt til 9,0 i trav og skridt. 

Generelt var finaleholdet af god kvalitet, dog uden nogle ekstraordinære kvalitetsheste. Sidst placeret bliver en hoppe efter For Compliment / Lord Loxley redet af Anna Fiebelkorn. Endnu mangler den unge hoppe at finde det rigtig balancepunkt og bliver lidt for ivrig i skridten, men bestemt en hest som kommer af jorden på den spændende måde.

3 års hingste

Vinderen blev også vinderen af den indledende klasse Foundation / Breitling W hingsten Feuertanz med Carolin Brandt i sadlen. En velgående hingst med ret enorm i hele sin krop, så umiddelbart lidt svært at forestille sig hingsten om et par år. 

4 års hopper og vallakker

Her dominerede Fürstenball afkommene med vinderen Facilone mf. De Niro - velgående og kvik af jorden hele vejen og særdeles velbalanceret og flot præsenteret. 

Hoppen First Class også efter Fürstenball med Bergamon som mf. bevæger sig fjer let i traven, desværre er det meget begrænset med "kamera tiden", så man får desværre ikke det fuldendte billede af den smukke hoppe. First Class slutter som nr. 5 i finalen. 

4 års hingste

Her vinder hingsten Bon Coeur e. Benetton Dream / Sandro Hit også efter at have vundet den indledende runde. Umiddelbart ligger tyngdepunktet ikke helt der hvor man ønsker sig det, men bevæger sig med smidighed gennem kroppen.