Sejr i Bundeschampionat kvalifikationen for 5 års heste til Daytona Platinum med Lukas Fischer

image.jpg

Dagens dommerpanel var tydeligt helt anderledes stemt end gårsdagens i 6 års kvalifikationen.

Hele 5 års klassen med generelt rigtig gode bedømmelser. Den store sorte hingst Daytona Platinum e. Dante Weltino / Charon som nu rides af Lukas Fischer, kender vi jo under Maik Kohlschmidt som red hingsten til den danske championatsfinale sidste år til JBK.

Ekvipagen viser en super flot og velbalanceret tur. Uden at overdrive kan man vidst godt sige at Lukas Fischer sidder så stille som det overhovedet er muligt. Super flot samspil mellem hånd og sæde giver en flydende og udtryksfuld tur.

Parret slutter med en samlet score på 8,9, fordelt med 9,0 trav - 8,5 skridt - 9,0 galop - 8,5 ridelighed - samlet indtryk 9,5.

Claudia Rüscher og holstenerhingsten Champagner e. Catoo/Aljano giver et imponerede billede. Super velredet i en dejlig lukket form. Dejlig naturlig smidighed i både trav og galop og med en taktmæssigt god skridt. Parret er direkte klar til finalen.

Endnu en direkte finalehest som gav et super godt billede, var Bourbon e. Bonifatius / Don Vino. Ukompliceret og naturlig smidig med den lethed i bevægelsen som man ønsker sig for nutiden heste.

En af dem som ikke nåede med i finalen var SilberStern e. Silbermond / Raphael med Annabel Frenzen. Selvom pointtavlen ikke viste mere end 8,0 som samlet resultat, så er SilberStern en naturlig stærk hest med power og udtryk, som ser ridbar ud og går med overskud. 

Se resultatet af hele klassen her. Det er blot de 12 bedste som er direkte finale klar.