Anders Dahl med dobbeltsejr i Saumur

Anders Dahl rider til fra starten i dag også. Gode trav og passage ture, begge trav traversader er aktive med god op ad bakke form. God skridt tur. Det første trin i piaffen bliver med et ekstra højt trin efter schenklen, men der fra er piaffe regelmæssig. Den næste tur bliver lidt mere forsigtig fra Anders´ side, da det er tydeligt han ikke vil have uro, og lader Selten gå lidt fremad. Flotte toere, desværre kommer der et enkelt changement i de 15 ettere, som ikke er helt gennem. Den første galoppirouette er med fin kontrol og kvalitet, gode 9 ettere og næste pirouette mangler lidt balance mod slut. Flot afslutning ad midten og klar vinder med 71,608%.

Ulrik Mølgaard var ikke helt med Michigan i dag. Parret ligger ellers skarpt ud, men desværre indløber der 2 x galop i den frie trav mellem passage og det bliver dyrt. Piaffe turene bliver lidt for hektiske i dag. Flot fri galop. På vej ind mod den første pirouette mister Michigan galoppen, så det bliver lidt med hiv og sving at Ulrik får redet øvelsen, og desværre mister Michigan også balancen ud af pirouetten og changere galoppen. Efter overgangen til trav vælger Ulrik at vende skrådt igennem i stedet for at ride ad langsiden. Ikke lige Ulrik´s dag i dag.

Henriette og Flavio havde også nogle småting under vejs idag, hvor der var plads til forbedringer. Lidt forsigtige trav traversader. Piaffen mangler lidt mere initiativ i dag og det kniber med at få de flydende overgange ud. Efter den 2. piaffe tur mister Flavio passage lidt rundt i buen inden overgangen til galoppen. Parret levere en solid galoptur med flotte serier. 

Se resultatet af klassen her.