HANN elite kollektionen med bedste ridehest fra Nedergaard Dressage i Nibe

Elitekvalitet

Eliteauktion er langt fra hele vejen igennem et udtryk for elitekvalitet, ihvertfald ser vi jo ikke ens på hvad elitekvalitet er.

Nedergaard Dressage har fået to heste udtaget til eliteauktionen i Verden som afholdes den 7. og 8. oktober - katalog nr. 1 og katalog nr. 39.

Starter med det bedste

Kollektionen absolutte high-light katalog nr. 1 som er efter Vivaldi / Hohenstein / Donnerhall / Contender, avlet og ejet af Nedergaard Dressage.

Hvis man tager nutidens briller på og udover nyde videoen, også tager et kig på blodlinierne som den 5 årige vallak medbringer, så har den ALT. Vivaldi taler for sig selv, kombineret med trakehnerblodet giver nutiden moderne hest, og så fornægter Donnerhall sig jo aldrig i en stamtavle, som ydermere er kombineret med en af datidens bedste Holstener springhingste Contender, som også producere heste med god bevægelse - hvad mere kan man ønske sig når man kigger på papirerne. Iøvrigt også kollektionens mest "gennem kroppen ud gennem skulderen skridt".

Katalog nr. 2 Destano / Londonderry medbringer en lethed og smidighed i bevægelsesforløbet som ser rigtig spændende ud fra præsentationsvideoen, hvorimod de efterfølgende klip fra konkurrence i Verden desværre ikke giver samme billede af balance og power. 

Katalog nr. 4 Zack / Rubinstein - med power Zack trav i flot form og balance med skarpe bagben.

Katalog nr. 5 e. Floriscount / Hochadel. Særdeles velfungerende med smidig overlinie og dejlig rummelighed i alle 3 gangarter. En klart bud på en toppris.

Katalog nr. 35 Fidertanz / Dimension. Løs og ubesværet op ad bakke med dejligt udtryk.

Se hele dressur kollektionen her.