Bundeschampion 5 års heste Lordswood Dancing Diamond

Den store sorte vallak e. Dancier / Wolkenstein II slog i dag til i Bundeschampionatet sammen med sin rytter Anne-Katrin Pohlmeier. Umiddelbart ikke nogen favorit, ligesom udtagelsen til UVM var heller ikke helt indelysende hos H2R. 

Dommerne var top begejsterede og da ekvipagen havde start nr. 2 og sluttede med 9,3 var der lagt pres på det øvrige felt.

Dagens første startende var Holstenerhingsten Champagner e. Catoo / Aljano med Claudia Rüscher i sadlen. En super positiv hest som ser ud til at ville please sin rytter. Dejlig smidig trav med skønt udtryk, skridten er taktmæssigt i orden med lidt begrænset i overtrædning. Super skøn galop hvor det ser ud at Claudia allerede nu kan regulere størrelsen på galopspringene. 

Nymphenburg´s First Ampere e. Ampere / Weltruhm med Tessa Frank holdte stilen fra UVM og revancerede sig fra nr. 9 i UVM finalen til nr. 3 i dagens Bundeschampionatsfinale. Super positiv og med naturlig power, selvom hingsten ikke umiddelbart ligner nogen fremtidig Grand Prix hest. 

UVM sølvvinderen Quel Filou viste generelt samme takter som i Ermelo, dog blev pointtavlen her til Bundeschampionatet ikke så overophedet.

Vinderen af kvalifikationen Daytona Platinum med Lukas Fischer kunne ikke helt holde niveauet fra i torsdags, og der opstår også nogle spændinger under vejs i dag. Parret slutter som nr. 6. Daytona vil i fremtiden være staldkammerat med bl.a. Atterupgaards Orthilia og Selten HW, da Fiona Bigwood og Anders Dahl har sikret sig den talentfulde 5 årige hest. (Læs nyheden her). 

To af de øvrige i finalefeltet som tiltrak H2R´s opmærksomhed var Bourbon og SilberStern - de blev placeret som delt nr. 6. 

Se hele resultatet her. 

 

Se vinderridtet herunder: