Sidste konkurrencedans for Lisbet og Nørden

Citat fra Lisbet Seierskilde - "Man må godt drømme stort"

Lisbet Seierkilde skriver i dag på sin hjemmeside at hun har valgt at pensionere Nørden fra en flot karriere i den internationale sport. Jonstrupgårdens Raneur bliver 18 år i år, og som Lisbet også fortæller i hendes dejlige historie om deres rejse sammen, er Nørden jo rent faktisk også født på Jonstrupgården.

Det med at drømme stort, og så rent faktisk være i stand til at nå målet, er der ikke mange som kan bryste sig af. Der skal meget mere end held, talent og flid til. Og for at drømmene kan gå opfyldelse, så er der én ting som har gjort Lisbet og Nørden unikke. For der er ingen tvivl om, at da OL "transfer vinduet" lukkede inden OL i London i 2012, havde Lisbet haft rigtig mange muligheder for at nærmest selv kunne have skrevet beløbet på checken for Nørden, da hun havde en hest som var særdeles eftertragtet at kunne ride ad midten på til OL. Beslutningen om at forfølge drømmen helt derud hvor rigtig mange andre havde sluppet, kan man kun tage hatte af for. 

Kære Lisbet du forfulgte drømmen og realiserede den sammen med din hest - tak for mange gode præstationer og al mulig held og lykke fremover. 

Læs hele nyheden på Lisbetseierskilde.com her.