OPDATERET - Ny ERFA gruppe i Dansk Varmblod klar til at tage imod nye avlere

ERFA gruppe i region I

Erfagruppe i Dansk Varmblod region I (Nordsjælland) startes op. Er du nyt medlem eller synes du bare, at du går lidt alene med tingene? Så er her chancen for at komme med i en ERFA-gruppe. Som mangeårige medlemmer af repræsentantskabet i region I vil vi gerne øse af vores viden og være med til at starte en eller flere grupper op. 

Vi holder et opstartsmøde tirsdag den 28. februar kl 19.30 på Regnholmvej 4, 3320 Skævinge. Tilmelding som sms på 40625180 med navn og antal senest den 26. februar. Mvh Pernille og Per


På Facebook i går dukkede nedenstående opslag op hos DV avler Annette Bugge:

"Jeg har længe gået og tænkt på, jeg synes det er ærgerligt Dansk Varmblod har ry for at være indspiste.

Al begyndelse er svær som nyavler, når jeg tænker tilbage på min start ja så er det da svært at komme ind i "gruppen".

Jeg valgte at tage kontakt til Stutteri UNO, som netop lige havde fået kåret Uno Don Diego i Herning. Min tanke var, her må da være en avler som kan fortælle og lære mig meget. Så jeg skrev en mail. Dette udviklede sig til et fantastisk venskab og gav mig mod og blod på tanden med avl.
Det er vigtigt man som ny avler også viser man gerne vil og selv opsøger kontakten. Jeg har endnu ikke mødt nogen på min vej som ikke gerne vil fortælle om deres store passion - heste.

Derfor har jeg valgt, jeg gerne vil opstarte en ny ERFA gruppe, for nye avlere. Jeg vil meget gerne uddele den viden jeg har erhvervet mig, samt sparre så andre ikke laver de samme dyre opstartsfejl, som mange af vi andre har gjort.

Kender i nogen hvor det kan have interesse, så få dem til at sende mig en besked."


Et super spændende initiativ, som selvom det har rødder i det jyske, naturligvis dækker hele landet, og er stedet hvor man kan udveksle erfaringer og søge råd/vejledning hos hinanden, uanset om man er ny avler eller erfaren avler.

Det handler jo om at Dansk Varmblods avlere bruger hinanden, og man dermed sammen forsøger at bibeholde den høje kvalitet og det avlsmæssige høje niveau, så "varen" fortsat er konkurrencedygtig og attraktiv i hele verden.

Annette Bugge står derfor også bag Facebook gruppe - Dansk Varmblod ERFA Gruppe AVL, hvor avlere og andre interesserede kan "mødes" online, men som Annette også udtrykker det, så håber hun jo også at det fører til, at man kan mødes på traditionel ERFA gruppe vis, med kaffe og kage og masser af hestesnak over bordet.

Klik på billedet herunder for at blive medlem af den nye Facebook gruppe.