Landsstævnet i Holte er startet med live streaming fra eftermiddagens Prix Sct. Georg

Dagens vinder med 72,719% er KWPN hingsten Dorado og Anna Zibrandtsen, som stadig er ret nye sammen. Et super harmonisk og aktivt billede. Dejligt sving og god balance i traven. Vel timet skridttur. Galoppen er med god kontrol selvom den indimellem bliver lidt spændt, men en tur uden tekniske fejl. 

Nr. 2 bliver Sanne Svendsen og hoppen Hannah Montana W som viser en aktiv tur, momentvis lidt ubalanceret i vendinger og volter. Den 8-årige hoppe giver et elegant billede og med gode kvaliteter i alle gangarter. 

Nr. 3 Rose Marie Henriksen viser en teknisk korrekt tur sammen med DV guldmedaljehoppen Donna Silver. God form hele vejen og Rose rider frisk til fra starten i god balance, dog kunne den første traversade godt være lidt mere flydende. Den samlede skridt bliver en smule forceret, mens den frie skridt er i rigtig god kvalitet. God kontrol og balance i galoppirouettene, ligesom serierne er flotte gennemsprungne og lige. 

Nr. 4 Sandra Aagaard Hyrm med Cavanillas-W kæmper generelt hele turen med en mere korrekt eftergivenhed og afspændthed på hånden, da Cavanillas hele turen går med delvis åben mund. Udtryksfuld travtur og og skridt tur, i galoppen bliver Cavanillas momentvis bag hjælpen, specielt i serierne. 

Nr. 5 bliver Bo Høstrup med Jorgos Frøsig. En stor og udtryk fuld vallak, som endnu mangler lidt styrke, men med mange tekniske nydelige ting. Den manglende styrke giver sig udtryk i lidt uro / nikken på tøjlen i nogle momenter. Men generelt en vel timet tur. 

Se resultatet af hele klassen her.