Endnu en top dag for danskerne i Doha (video af hele klassen)

De danske ekvipager viste vejen

Inden pausen havde Rikke Svane og Finckenstein TSF taget føringen med en skarp og powerfuld tur, og frem for alt leverer de også en tur uden tekniske fejl - flotte 75,350%, og holder dermed også Carl Hester med Wanadoo bag sig.

Dufour og Kasprzak cementere deres styrker igen i dag

Samme placeringer som hhv. flot nr. 2 og nr. 3, og men en Dufour/Cassidy ekvipage meget tæt på dressurens dronning - faktisk blot 0,5% efter og med Dufour pladscifre 2-1-2-1-1 og Werth med 1-2-1-2-2.

Dufour meldte sig ind i den internationale +80% kür klub

Dufour er skarp fra start til slut. Super flot start midterlinie med pirouetter og serier, masser af tryk af jorden i passagen, gode piaffe ture med bl.a. flot vifte piaffe på den sidste midterlinie. Let og åben form med power giver det flotte klassiske billede.

Pepe´s kür er Pepe´s kür 

Selvom om Anna og Pepe´s Phil Collins kür efterhånden er meget velkendt (mener den blev lavet til OL i London 2012), så passer den bare så perfekt, at det lige nu ville være upassende at skifte den ud, da den bare er som vi alle sammen kender Pepe når han er bedst sammen med Anna. Selvom parret har været over +80% flere gange, så var dagens tur nok bare deres aller bedste nogensinde. En lille bagbensfejl i etterserieren på midten, hvor Pepe er med samlede bagben var eneste men. Flotte piaffe ture, satte smidige pirouetter og flot serie på buet spor. 

Følg linket her - find: 3rd day - Competition D03A - CDI5* - Grand Prix Freestyle to Music - Int. Dressage. Når videoen åbner kan du finde den/de ridt du vil se ved at klikke på navnet under videoen.