Weekendens landsstævne i Vejle med Hønnerups Driver og Josefine Hoffmann

Ikke noget endegyldigt farvel til Anna og Driver sammen

Med kig ned over startlisterne til påskestævnet i Vejle fanger blikket en ny ekvipage, nemlig den 13-årige Hønnerups Driver med Josefine Hoffmann i sadlen. 

Hønnerups Driver har jo været en historie helt for sig selv tør H2R godt påstå. Enestående talent og kvalitet, desværre kombineret med alt for mange skader, hvor den ene skade nærmest har afløst den anden, og ofteste helt uforklarlige skader, som jo desværre har gjort det umuligt at lave en reel stævneplan for Anna Kasprzak. Det har Anna lige nu valgt at tage konsekvensen af, og overlader tøjlerne til Josefine Hoffmann som er Young Rider. 

En fantastisk mulighed

Josefine har siden sidste sommer været ansat hos Kasprzak Dressage, og Anna Kasprzak fortæller: "Josefine har redet ham det sidste stykke tid, og gjort et super stykke arbejde med ham. Vi prøver stille og roligt at komme lidt ud på ham til stævner med hende på ryggen, så ser vi hvad han siger til det, og tager den defra😊 .

Mit store ønske er at jeg kan ride ham igen på Grand Prix niveau, men hvis han holder sig mere fit ved at gå på lidt lavere blus, må vi bare acceptere det."