Udendørs sæsonen skudt igang til CDI3 stævnet Zeeland Outdoor International

Dagens kæmpe Grand Prix klasse med 40 startende ekvipage som tog hul på udendørs sæsonen til stævnet Zeeland Outdoor International.

Det var en klasse med flere kendte navne under vejs og med de 3 danske ekvipager Anne van Olst med Vorst, Malene Ebbesen Kohlschmidt med Mira og det nye internationale debutpar Anna Kasprazak med Rock Star.

Dagens vinder var svenske Malin Nilsson med Bon Ami med 73,360%. Malin er til dagligt rytter hos Patrik Kittel.

Bedste dansker var Malene Kohlschmidt Ebbesen med Mira. Parret slutter som nr. 9 med 70,04%. Om turen fortæller Malene: "Vi havde en tur uden de store fejl, men stadig plads til forbedringer. måske lidt forsigtig, men sådan en tur var rigtig fin at starte sæsonen med."

Anne van Olst og Vorst blev placeret som nr. 13 med 68,660%. Om turen fortæller Anne: "Han var vild rundt om banen. Indridningsparaden og første fri trav var vild, men derefter var han virkelig god. Lille fejl i etterne men jeg er super tilfreds med ham. Han er bare sådan en go dreng." 

Debut ekvipagen Anna Kasprzak og Rock Star slutter som nr. 19 med 67,520%. Om turen fortæller Anna: "Han var meget grøn i dag! Gik i galop efter P, prustede med hovedet mellem forbenene i skridt, fejl i toere og lavede 3 super flotte ettere mellem nogle ellers flotte pirouetter. Så mange rigtig dyre fejl, men jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver super godt med lidt mere rutine og styrke. Det vat hans første udendørsstævne nogensinde, og jeg syntes at han tog det pænt!" 

Se resultatet af klassen her.