Vallensbæk Ridecenter glæder sig til at byde velkommen til knap 200 starter til landsstævnet

Pressemeddelelse

Sportsrideklubben Vallensbæk og Vallensbæk Ridecenter er klar til at tage i mod ryttere, dommere og publikum til Landsstævne i dressur i den kommende weekend. De knap 200 starter kan vente sig nogle fantastiske baner at ride på og alle dommere har meldt sig klar.

Landsstævnet er blevet flyttet fra Frederiksværk Rideklub, som desværre blev ramt af sygdom på stedet og derfor ikke kunne afvikle stævnet. Det er kun to uger siden, men Vallensbæk var friske og tog over. Den sidste uges tid har kørt på højtryk med planlægning, kontakt med dommerne og fremfor alt at finde sponsorer. 

- Vi er blevet meget positivt modtaget alle de steder, hvor vi har henvendt os og den store opbakning fra rytterne gør os rigtig glade, fortæller formand for Sportsrideklubben i Vallensbæk, Charlotte Gajhede og fortsætter:

- Det har mobiliseret helt uanede kræfter i klubben og sammenhold på Ridecenteret, så det lover godt for fremtiden, synes jeg.  

Stævnet strækker sig over tre dage fra fredag til søndag. Den første klasse starter fredag kl. 13 og den sidste klasse slutter søndag ca. kl. 18.

Rytterne kan glæde sig til flotte ærespræmier blandt andet fra Advokatfirmaet Plesner, Plantorama, ADAX, Hørsholm Hestepraksis, PAVO, Helgstrand Dressage, Nathalie Horsecare, Claus Toftgaard – Dansk Dyrefysioterapi og Ridehesten.