Cathrine Dufour og Bohemian vinder deres internationale Prix Sct. Georg debut i dag i Uggerhalne

Photo credit: www.horse2rider.com

Super veltimet debut tur fra Dufour med hendes blot 7-årige Bohemian e. Bordeaux / Samarant gjorde en super figur hele vejen. Eneste lille men undervejs er i slutningen af den første frie trav hvor Bohemian uheldigt træder op på hegnet, men herfra ingen uoverensstemmelser. Resultattavlen viser 73,868%, og der er stadig plads til forbedringer under vejs med lidt mere afspændthed i galopturen. Flot lukket form, dejlig let kontakt og flot lukket skummende mund. Desværre bliver der ikke gensyn med ekvipagen i hverken Nürnberger Burg-Pokal eller udtagelse til Ermelo for Tyskland, da Cathrines fokus for sommeren naturligvis ligger på Atterupgaards Cassidy og det kommende EM i Göteborg.

Photo credit: www.horse2rider.com

Nr. 2 bliver Allan Grøn med Blue Hors Zatchmo. Ekvipagen leverer en fejlfri tur og hvor der er rigtig fin balance og harmoni. Selvom Zatchmo ikke bevæger sig spektakulært, så er det et flot samlet og korrekt udtryk. Parret slutter med 72,184%, og kommer flot tilbage fra deres ærgerlige exit i Hagen, hvor Zatchmo desværre blev spændt og bed sig selv.

Photo credit: www.horse2rider.com

Nr. 3 er en vaskeægte debutant. Anna Kasprzak og Quarton er helt ny ekvipage. Den 8-årige vallak er jo som bekendt helt ny sammen med Anna. Billedet af ekvipagen er super harmonisk. Quarton går med dejlig power og hvert trin med super skarpe bagben. Momentvis en smule ubalanceret i traven, da det lige nu naturligt nok ser ud som om det kniber lidt helt med afstemningen af poweren. God skridt tur og super kvalitet i galoppen, hvor de skarpe bagben giver super flot kvalitet i pirouetter og serier. 

Se resultatet af hele klassen her.