Næste weekend med championatskvalifikationer og udtagelse til Falsterbo i Ringsted Sports Rideklub

Pressemeddelelse:

DRF´s Dressur Championats kvalifikation samt Dressurens Venner Cup i Ringsted Sports Rideklub!

I den kommende weekend 17 + 18 juni 2017 slår Ringsted Sports Rideklub atter dørene op til dressurstævne.

Stævnet i denne weekend er C stævne hvor der udover klasser fra LA og op til Grand Prix også vil blive afholdt DRF´s Dressur Championat kvalifikation for 4 – 5 – 6 og 7 års heste.

Vinderne og nr. 2 for 5 – 6 og 7 års hestene ved dette stævne sikrer sig samtidigt deltagelse til dette års Scandinavian Open - Falsterbo Horse Show i Sverige - http://falsterbohorseshow.se/

Stævnet er arrangeret af Ringsted Sports Rideklub og afvikles som vanligt på Team CABE´s arealer som er beliggende på Ejlstrupvej 120 – 121 -4100 Ringsted - www.rsr4.dk

Ringsted Sports Rideklub og Team CABE har sammen valgt at investere i en ny ridebane. Dette er ikke, en billig affære, hvorfor Ringsted Sports Rideklub er yderst taknemmelig for den økonomiske støtte som er tildelt i denne forbindelse.

Derfor bliver dette stævne samt det kommende landsstævne i august afholdt på Ejlstrupvej 121, da det med tilskud fra Ringsted Kommune og donationer fra Bjarne Jensen Fonden samt Ridebane.dk er blevet muligt at anlægge en ny dressurbane med fiberbund, således at samtlige ”aktive” konkurrencebaner er samlet på samme side af Team CABE´s smukke ridecenter. Det vil sige – at opvarmningsbane – Ridehus(indendørs opvarmning) samt Ridebane.dk Arena (bane 1) og RSR4 Arena (bane2) samt stævnestalde, toiletter, cafeteria og sekretariat er samlet centralt.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i klubbens cafeteria.

Stævnet starter lørdag d. 17 juni kl. 09.00, og der er naturligvis fri entré for publikum.