De danske juniorer flot fra start i Hagen

De 4 startende danske junior ekvipager, Karoline Rohmann med Jakas Don Louvre, Sara Van Deurs Petersen med Katholm´s Ronaldo, Victoria Kuusisto Pedersen med Langkjærgaard´s Donna Fetti og Camilla Andersen med Kgs. Hørgaard Stardust gjorde alle en flot figur i dagens første klasse, som var den individuelle junior konkurrence (men hvor de rider team testen).

Dagens præmieoverrækkelse i Hagen med 3 placerede danske junior ekvipager - photo credit: privat Dorthe Rohmann

Dagens præmieoverrækkelse i Hagen med 3 placerede danske junior ekvipager - photo credit: privat Dorthe Rohmann

Nr. 4 efter tre tyskere

Bedste danske ekvipage blev Karoline Rohmann med Jakas Don Louvre, generelt flot form, god timing og afspændt tur hele vejen. Highlight i galopturen med super flotte og store changementer. Eneste tekniske ting er paraderne - der er helt klart flere point at hente under vejs, ligesom også tilbagetrædningen bliver spændt. Karoline og Don Louvre slutter som nr. 4 individuelt med 71,847%.

Sara Van Deurs Petersen og Katholm´s Ronaldo blev desværre bedømt med pladscifrene 1-10-2 og det betød de måtte "nøjes" med en samlet 5. plads. Super let og ubesværet tur med dejlig balance og flot galop tur. 

Langkjærgaard´s Donna Fetti og Victoria Pedersen er jo ved at være et godt sammentømret par, da Victoria har været i sadlen de sidste 2 år. Ekvipagen viser en skarp og veludført tur. Fra sidelinien er det en dejlig gennemarbejdet og motiveret Donna Fetti, der nu med hendes 16 år og rent faktisk 3. jr/yr i sadlen både er en fantastisk læremester og stadig et skarpt internationalt kort. Ekvipagen kommer til Hagen med en individuel 3. plads og en sejr i küren fra Equitour Aalborg. I dag slutter de individuelt med en placering som nr. 7 med 70,315%.

Camilla Andersen og Kgs. Hørgaard Stardust slutter som nr. 17 efter en lidt forsigtig tur og en enkelt teknisk fejl. 

Se resultatet af hele klassen her.

Langkærgård´s Donna Fetti og Victoria K. Pedersen, Equitour Aalborg - photo credit: horse2rider.com

Langkærgård´s Donna Fetti og Victoria K. Pedersen, Equitour Aalborg - photo credit: horse2rider.com