Louise Lind og Jubi´s Tenacity nye i UVM sammenhæng i det professionelle selskab

En 7 års hest klar til opgaven

I UVM sammenhæng er det bestemt ikke nogen nem opgave, at have en 7 års hest klar til opgaven, så derfor giver det jo også ekstra genlyd når en "ukendt" rytter kommer til start med en særdeles velforberedt hest.

Louise har redet Tenacity de sidste 10 måneder, og rider regelmæssigt undervisning hos Søren Vallentin. Det er Louises lillesøster Trine som ejer Tenacity e. Tailormade Temptation / Don Schufro, avlet af Judy og Birger Jensen, men da Trine har været "optaget" af psykologistudie i Norge, har Louise været ansvarlig for den daglige træning af Tenacity. "Egentlig var det planen at Trine skulle overtage tøjlerne igen nu, men med weekendens resultat må hun lige vente lidt", fortæller en stor smilende Louise Lind.

Vejen mod UVM har bestemt ikke ligget i kortene

Det var først da Helle Wibe kontaktede Louise, som Louise kender fra da hun havde hest opstaldet og hjalp med tilridning af ungheste hos Helle Wibe og Søren Christensen, at der kom skred i tingene. Louise og Tenacity var nemlig til deres første landsstævne i Aalborg i maj med bl.a. 67% i Prix Sct. Georg. Og med baggrund i det og Helle Wibes kendskab til ekvipagen, var der banet vej for tilmeldingen til første udtagelse på Vilhelmsborg. 

Til udtagelsen på Vilhelmsborg fortæller dommerne, at de kunne rigtig godt lide hvad de så den første dag, men der var nogle ting som Louise skulle forsøge at gøre bedre til dagen efter - og det gjorde hun. Det gav billetten til Broholm. Og igen på Broholm var dommernes besked efter førstedagen bl.a. at Louise skulle satse noget mere til 2. dagen - og det gjorde hun, og indløste dermed den eftertragtede billet til UVM i Ermelo. 

Se video af deres ridt fra i søndags nederst i nyheden her. 

Jubi´s Tenacity og Louise Lind - photo credit: H2R

Jubi´s Tenacity og Louise Lind - photo credit: H2R


Opslag på Gorrissen Federspiels Facebook side 10. juni

AMATØR SVÆVER PÅ EN LYSERØD SKY EFTER VM-UDTAGELSE 🏇

Vores receptionist i Aarhus Louise Lind snød favoritterne og sikrede sig en overraskende plads til VM for ungheste i Holland, da hun i weekenden imponerede ved DM i dressur.

I går klokken 11 blev otte deltagere reduceret til fire, og Louise Linds drøm gik i opfyldelse.

Den 25-årige jurastuderende fra Aarhuc C, der er receptionist hos Gorrissen Federspiel, blev nemlig udvalgt af dommerne ved finaleprogrammet til at gå direkte videre til VM for ungheste i Holland.

”Jeg blev nævnt som den allersidste, så der var virkelig sommerfugle i maven. Det var helt vildt, jeg blev lidt paf. Jeg stod bare og kiggede på mine forældre med tåre i øjnene og krammede alle i min lykkerus,” griner Louise Lind, der stadig har svært ved at forstå, hvordan hun som debutant ved stævnet og eneste amatør slog de professionelle konkurrenter.

Til august skal hun for første gang repræsentere Danmark - og Gorrissen Federspiel - med familiens 7-årige hest ”Jubi's Tenacity”, der er af racen dansk varmblod.

”Det bliver vanvittigt. Det er mit første internationale stævne nogensinde – og så til et VM. Jeg er på en lille lyserød sky lige nu. Det er lige før, jeg skal begynde at drømme større nu. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige,” griner en tæt på mundlam Louise, der inden kvalifikationen betegnede sig selv som en ’dark horse’.

Louise er den eneste amatør blandt de 10 danske ryttere, der skal med til VM i byen Ermelo som afholdes den 3.-6. august.

”Jeg har intet at tabe ved VM, den skal bare have fuld gas. Det bliver en vild oplevelse. Næste uge er det træning, træning, træning,” forklarer Louise, der inden da skal på en velfortjent ferie til Spanien – mens hesten også får et tiltrængt hvil, inden det går løs på den helt store scene.

Gorrissen Federspiel har siden 2010 været sponsor for DM i dressur.